Tlf. 20 49 25 55 | mail@son-smykket.dk

Om Son Smykket

Jeg mente at jeg var arkitekt... (og det er jeg også)
Men et kursus i sølvog guldarbejde arbejde væltede bogstavligt talt min forestilling om hvad jeg skulle lave i fremtiden.

Jeg er jo arkitekt/designer og mit håndværk er at tegne og bruge computer. Men en ubændig trang til selv at forme og skabe mine produkter, fik frit løb i guld, sølv og brillanter i månederne fremover.  Waow - Det var fantastisk!


Det har ført mig til at jeg idag laver smykker, der alle er unikke og som naturligvis er præget af min baggrund som arkitekt.Min tilgang er meget eksperimenterende og jeg former smykker til den enkelte, så de bliver helt personlige.

Designprocessen er en integreret proces i mit arbejde. Men vigtigt er det at jeg konstant følger mine indre sansninger og lader dem få form i smykkerne. Mit arbejde er en konstant og daglig glæde - jeg nyder at møde besøgende og at lave lige det smykke, som jeg ser er det rigtige for dem.

Så medbring dit guld (alle slags gamle guldsmykker) og jeg vil med glæde lave et skønt smykke til dig efter dine ønsker.

Galleri