Håndlavede ringe

Ringen skal klæde din hånd!

Hos Son-smykket er alle smykker håndlavet i værkstedet. Du kan vælge en ring fra showroomet eller du kan vælge selv at være med til at designe din nye ring. Når du vælger at få lavet din personlige ring hos Son-Smykket – er snakken afgørende for at kredse os ind på, hvad du ønsker dig af en ny ring. Du kan prøve modeller og Anne-Mette tegner, for at finde ud af hvad du ønsker af udtryk, overflade og form på ringen.

Hos Son-smykket er der fokus på håndlavede ringe, der unikt matcher dit ønske – og selvfølgelig, ikke mindst, – at ringen klæder din hånd!

Glæd dig til processen, hvor der bliver lyttet til dine ønsker om håndlavede ringe – og du kan trygt glæde dig, til at prøve og se din færdige ring inden for 3-4 uger.

Ønsker du, at give nyt liv til dine gamle smykker eller at omsmelte gammelt guld – så har Son-smykket ekspertisen til at vejlede dig.

Bliv ringet op for et designmøde

Vil du gerne blive ringet op vedrørende et spørgsmål eller et designmøde? Så udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Omsmeltning af dine gamle smykker du ikke benytter.

Omsmeltningen af dine gamle smykker, er ofte ikke så dyr en process. Mange bliver positivt overraskede over hvor meget man kan få lavet – så giv dig selv en chance for at bruge dine gamle smykker igen i nye former, som håndlavede ringe. Du kan ringe og få en snak, hvis du har spørgsmål til en ny ring eller et nyt smykke – så du kan blive mere afklaret i dit valg.

Priser varierer fra 1500 kr. til 4000 kr. for design og værkstedsarbejde, excl. materialer, – dette afhænger at hvilken proces der benyttes i forhold til udtryk, form og overflade. Ligeledes excl. montering af sten og diamanter.

I det de gamle guldsmykker vi enten har arvet eller fået i gave, fra tidligere i livet – ligger der ofte mange dejlige følelser forbundet med disse – men måske ikke bruger, da ringene er for små eller slet ikke er din stil. Derfor kan give mening at smelte netop disse smykker om til noget du idag ønsker at gå med og som har er dit eget valg og din stil.

Omsmeltning af dit guld skåner miljøet, da udvinding af guld fra naturen kræver mange ressourcer –  og det skåner heldigvis også din pengepung.Bio-guld er genanvendt og oprenset guld helt rent guld. Bioguld benyttes til nye smykker, heriblandt håndlavede ringe, hos Son-smykket.

Hos Son-smykket har du mulighed for at besøge guldsmedeværkstedets showroom – og man oplever at få ro til at vælge helt uden forstyrrelser af andre besøgende. Det er et bevidst valg fra Son-smykket kun at have åbent, når der er booket tid til besøgt. På denne måde opnås bedste muligheder for dig/jer til at kunne tage vigtige beslutninger om designet – og endda at have tid til en design og skitse proces, som dirigeres og vejledes kvalificeret af guldsmed Anne-Mette Sonnichsen. 

Glæd dig til designprocessen hos Son-smykket.

Man fornemmer tydeligt Anne-Mettes store passion for design og ikke mindst hendes evne for at forstå sine besøgendes ønsker udtalte eller ikke. Er drømmene ikke klare er Anne-Mette særdeles kompetent til at indkredse og skitsere sig frem til, hvad der passer godt til den besøgendes smykke ønsker og drømme. Anne-Mettes store erfaring som guldsmed og designer gennem en længere årrække kan tydeligt opleves idet hendes brede baggrund med formgivning og problemløsning går smukt hånd i hånd. 

Anne-Mette har en solid baggrund som selvstændig møbelarkitekt og industriel designer fra samarbejder med adskillige store virksomheder bl.a. Bang & Olufsen, Struer.

Glæd dig til at kigge på dit nye smykke med Anne-Mette i showroomet – ring gerne 2049 2555