Passion for smykker

Om Anne-Mette

Anne-Mette Sonnichsen er guldsmeden bag Son-Smykket.

Passionen, at skabe springer tydeligt frem i Anne-Mettes formgivning. At forme guldet og finde de rigtige ædelsten til smykket er ren alkymi og healing. “Mit arbejde er en konstant og daglig glæde. Det er en glæde at møde de besøgende og at lave det ønske-smykker, som er det rigtige for dem” udtaler Anne-Mette.

Smykkerne er alle er unikke og ofte præget af min baggrund som arkitekt, hvor form, funktion og håndværk går hånd i hånd – et utrolig smuk måde at arbejde!

Oprindeligt er Anne-Mette uddannet arkitekt / industriel designer på Arkitektskolen i Aarhus. Åbnede selvstændig tegnestue efter færdiggørelse af sin Ph.D. samt selvstændig designer, hvor hun primært arbejde for Bang & Olufsen A/S i en længere årrække. I 2009 påbegyndte Anne-Mette arbejdet som guldsmed.

Anne-Mette bruger sin baggrund som designer og kunstner, men ikke mindst bruger hun sin evne til at se og forstå den enkeltes ønsker, der kommer, som besøgende i showroomet.

Designprocessens kreativitet og håndværk med brug af indre sansninger er en integreret proces i arbejdet, der lader smykkerne få den rette udtryk.