Håndlavede Vielsesringe

Håndlavede vielsesringe i unika er for livet.

Helt unikt åbner Son-smykket sit showroom eksklusivt for jer når I booker et designmøde for snak om vielsesringe og andre smykker. Når I kommer til showroomet er det uden andre besøgende samtidig, mens I bliver kvalificeret guidet i jeres valg af jeres håndlavede vielsesringe.

Bliv ringet op for et designmøde

Vil du gerne blive ringet op vedrørende et spørgsmål eller et designmøde? Så udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Lad ekspertisen være med til at råde jer til det bedste valg.

Når I møder Anne-Mette vil hun guide jer med stor ekspertise. I kan prøve modeller af håndlavede vielsesringe fra showroomet, og har I ønsker og idéer bliver de tegnet i skitser under besøget.

Vielsesringe er mere end blot symbolske smykker; de er manifestationen af det unikke bånd, der forener to sjæle i kærlighed. Hos mig er vielsesringe ikke blot en samling af metal og ædelstene, de er skræddersyet til at udtrykke de dybe følelser og historier, som hvert par bringer ind i forholdet.

Når jeg skaber vielsesringe, ser jeg ud over de traditionelle former og mønstre. Jeg ser på det, der gør dette par unikt, på de oplevelser, de har delt, og de drømme, de vil skabe sammen. Hver ring, jeg skaber, er et individuelt kunstværk, der fortæller deres historie.

Formen på jeres vielsesringe er mere end blot æstetisk. Det er en fortolkning af forholdet nu, og den styrke, I har vist i at forme jeres fremtid sammen. Hver eneste ring er skabt med omhu, uanset om det er en klassisk og tidløs stil eller noget mere unikt og personligt.

Når disse ringe glider på fingrene, repræsenterer de mere end blot et ægteskab. De er en påmindelse om den kærlighed, der er blevet bygget gennem tiden, og den fremtid, som dette par vil dele. De er en hyldest til individuelle historier og et løfte om at skabe nye minder sammen.

Min glæde er at være med til at skabe ringe, der går ud over at være smykker; de er udtryk for et dybt forhold og en lov om evig kærlighed. Udforsk min samling af vielsesringe, og lad dem være symbolet på jeres unikke kærlighedshistorie.

Rent praktisk aftaler vi alle detaljer om modeller til afprøvning, hvilke sten/diamanter der skal monteres og hvornår i kan komme og afprøve ringene inden at de endelige modeller er klar til afprøvning. De færdige ringe skal sidde helt perfekt på hånden og være helt som i ønsker det – så selvfølgelig er det en selvfølge at I går glade ud af døren med jeres nye ringe.

At vælge  jeres personlige og unikke ringe, som passer jer begge og passer sammen gør den store forskel – i hele denne proces er det Anne-Mettes ekspertise, der er afgørende for at guide jer frem til det rigtig valg <3

Vielsesringen er for hele livet – og værd at bruge tid på at vælge helt rigtigt!

Det er jeres kærlighedsbånd i det pureste guld.

Familierne smeltes sammen igennem jeres familiers guld.

Vielsesringen er nok det mest væsentlige smykke for de fleste. Det kan derfor være den bedste investering at vælge vielsesringen i samarbejde med en kan lave jeres ringe ud fra jeres ønsker og idéer. Materialet til vielsesringene kan komme fra fælles guld fra begge familier, således at jeres to familier smeltes symbols sammen i jeres nye special designede vielsesringe. Det er smukt som symbol og mange er ofte meget glade for at det netop er i vielsesringene som benyttes hver dag at der er guld fra personer de holder af, eller fra ens egen barndom opg ungdom.

Det meget smukt at bruge familieguld i vielsesringene. Kan I være heldige at der er nogen i familien der vil lægge guld til ringene – og måske aller bedst fra hver familie, så er der en utrolig smuk tanke at vide at familierne i bogstaveligste forstand smeltes sammen.

 

Er jeres vielsesringe blevet for små eller slidt? Så kan de re-designes….

Par der har været gift længe og ringene er blevet for små, kan vælge at omsmelte de gamle ringe og at få lave en “ny version” af de gamle ringe med det samme guld.

Ofte er vielsesringene enten blevet for små, eller for slidte – eller er bare slet ikke tidssvarende til hvad I idag har lyst at gå med på hånden hver dag, som symbol på jeres lange kærlighed. Derfor vælger flere efterhånden at smelte vielsesringene om til nole som faktisk passer og som ikke er tyndslidte eller ikke up-to-date med din stil idag.

Glæder mig til at se jer <3